Політика обробки персональних даних

 

1. Загальні положення

Ця політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог Закону України від 01.06.2010 № 2297-VI “Про захист персональних даних” і визначає порядок обробки персональних даних, а також заходи щодо забезпечення захисту персональних даних Еталон-К ТОВ (далі – Оператор).

  1. Найважливішою метою і умовою діяльності Оператора є дотримання прав і свобод людини і громадянина під час обробки його персональних даних, у тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.
  2. Ця політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі - Політика) застосовується відносно усієї інформації про користувачів веб-сайта  https://prostir20.com.ua., яку може отримати Оператор.

2. Основні поняття

  1. Автоматизована обробка персональних даних - обробка персональних даних за допомогою засобів обчислювальної техніки;
  2. Блокування персональних даних - тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком ситуацій, коли обробка необхідна для уточнення персональних даних);
  3. Веб-сайт - сукупність графічних та інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ і баз даних, які забезпечують їх доступність в мережі інтернет за мережевою адресою https://prostir20.com.ua;
  4. Інформаційна система персональних даних - сукупність персональних даних, які містяться в базах даних, а також інформаційних технологій і технічних засобів, які забезпечують їх роботу;
  5. Знеособлення персональних даних - дії, в результаті яких без використання додаткової інформації неможливо визначити приналежність персональних даних конкретному Користувачу або іншому суб’єктові персональних даних;
  6. Знищення персональних даних - будь-які дії, в результаті яких персональні дані знищуються безповоротно, і не можуть в подальшому бути відновлені в інформаційній системі персональних даних, і (або) в результаті яких знищуються матеріальні носії персональних даних.
  7. Користувач - будь-який відвідувач веб-сайта https://prostir20.com.ua;
  8. Надання персональних даних - дії, направлені на розкриття персональних даних певній особі чи певному колу осіб;
  9. Обробка персональних даних - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), які здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), вилучення, використання, передачу (розповсюдження, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних;
  10. Оператор - державний орган, муніципальний орган, юридична або фізична особа, яка самостійно чи спільно з іншими особами організовує і (або) здійснює обробку персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії (операції), які здійснюють з персональними даними;
  11. Персональні дані - будь-яка інформація, яка прямо чи опосередковано стосується визначеного чи визначуваного Користувача веб-сайту https://prostir20.com.ua;
  12. Розповсюдження персональних даних - будь-які дії, направлені на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, в тому числі оприлюднення персональних даних в засобах масової інформації, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим шляхом;
  13. Транскордонна передача персональних даних - передача персональних даних на територію іншої країни органам влади іншої країни, іноземній фізичній або іноземній юридичній особі.

3. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача

  1. Прізвище, ім’я, по-батькові.
  2. Електронна адреса.
  3. Номери телефонів.
  4. Відомості про освіту, професію, спеціальність і кваліфікацію, реквізити документів про освіту.
  5. Також на сайті проводиться збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в тому числі файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Яндекс Метрика і Гугл Аналітика та інших).
  6. Вказані вище дані далі в тексті Політики об’єднані спільним поняттям Персональні дані.

4. Цілі обробки персональних даних

  1. Мета обробки персональних даних Користувача - інформування Користувача шляхом відправки електронних листів; надання Користувачеві доступу до сервісів, інформації і/або матеріалів, які містяться на веб-сайті.
  2. Також Оператор має право надсилати Користувачеві сповіщення про нові продукти і послуги, спеціальні пропозиції і різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, від правивши Операторові лист на адресу електронної пошти hi@prostir20.com.ua з приміткою “Відмова від сповіщень про нові продукти і послуги та спеціальні пропозиції”.
  3. Знеособленні дані Користувачів, які збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, використовуються для збору інформації про дії Користувачів на сайті, покращення якості сайту і його наповнення.

5. Правові підстави обробки персональних даних

  1. Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки у випадку їх заповнення і/або відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розміщені на сайті https://prostir20.com.ua. Заповнюючи відповідні форми і/або надсилаючи свої персональні дані Операторові, Користувач висловлює свою згоду з цією Політикою.
  2. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача у випадку, якщо це дозволено в налаштуваннях браузера Користувача (увімкнене збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript).

6. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних

Безопасность персональных данных, которые обрабатываются Оператором, обеспечивается путем реализации правовых, организационных и технических мер, необходимых для выполнения в полном объеме требований действующего законодательства в области защиты персональных данных.

  1. Захист персональних даних, які обробляє Оператор, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних засобів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог діючого законодавства в галузі захисту персональних даних.
  2. Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає усі необхідні заходи, які роблять доступ невповноважених осіб до персональних даних неможлимим.
  3. Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть надані третім особам, крім випадків, пов’язаних з виконанням діючого законодавства.
  4. У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом відправлення сповіщення на адресу електронної пошти Оператора hi@prostir20.com.ua з приміткою “Актуалізація персональних даних”.
  5. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши на електронну адресу Оператора hi@prostir20.com.ua сповіщення з приміткою “Відкликання згоди на обробку персональних даних”.

7. Транскордонна передача персональних даних

  1. До початку здійснення транскордонної передачі персональних даних Оператор зобов’язаний впевнитися в тому, що іноземна держава, на території якої має здійснитися передача персональних даних, забезпечує надійний захист прав суб’єктів персональних даних.
  2. Транскордонна передача персональних даних на території іноземних держав, які не відповідають вимогам, указаним вище, може здійснюватися тільки у випадку наявності письмової згоди суб’єкта персональних даних на транскордонну передачу його персональних даних і/або виконання договору, стороною якого є суб’єкт персональних даних.

8. Заключні положення

  1. Користувач може отримати будь-які пояснення щодо питань, які стосуються обробки персональних даних, звернувшись до Оператора за допомогою електронної пошти hi@prostir20.com.ua.
  2. В цьому документі будуть відображені будь-які зміни Оператором політики обробки персональних даних. Політика діє безстроково до заміни новою версією.
  3. Актуальна версія Політики у вільному доступі розміщена в мережі Інтернет за адресою https://prostir20.com.ua/privacy-policy.html.




Інтернет-магазин керамічної плитки Prostir
Україна, м Київ, бул. Лесі Українки, 20 01133 Київ
+38 (067) 362-21-10